Jan Schugk on nimitetty Varman ylilääkäriksi

Jan Schugk (lääketieteen lisensiaatti) on nimitetty Varman ylilääkäriksi 1.4.2019 alkaen. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Risto Murrolle.

–Jan Schugkilla on vahva kokemus sosiaalivakuutuksen, työterveyshuollon ja työkyvyn tukemisen alueilta. Hän on myös vahva asiantuntija sote-asioissa, kertoo toimitusjohtaja Risto Murto.

Ennen ylilääkärin tehtävän vastaanottamista Jan Schugk toimii Varmassa projektijohtajana 1.10.2018 alkaen. Hänen vastuulleen tuleva projekti koskee Varman työkykyjohtamisen tutkimustoimintaa.

Schugk siirtyy Varmaan Elinkeinoelämän keskusliitosta EK:sta, jossa hän työskentelee asiantuntijalääkärinä. Hän on työskennellyt EK:ssa vuodesta 2010 ja sitä ennen mm. Nokian palveluksessa erilaisissa työterveyshuollon ja työturvallisuuden vastuutehtävissä Suomessa ja kansainvälisesti.

Varman nykyinen ylilääkäri Jukka Kivekäs jättää ylilääkärin tehtävän 1.4.2019, mutta jatkaa sen jälkeen Varmassa asiantuntijalääkärin tehtävässä.


Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 890 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2017 Varman maksutulo oli 4,9 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,5 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli kesäkuun 2018 lopussa 46,4 miljardia euroa.

Lisätietoja:
Katri Viippola, johtaja, HR, viestintä ja vastuullisuus, puh. 0400 129 500 tai etunimi.sukunimi@varma.fiVoisit olla kiinnostunut myös näistä