Kasvu Openille tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto

Valtakunnalliselle yritysten kasvun sparrausohjelmalle, Kasvu Openille, on myönnetty tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto Suomen tasavallan presidentin, Sauli Niinistön, toimesta keskiviikkona 14. marraskuuta 2018. Palkinto on vuosittain myönnettävä tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille ja niiden taustalla vaikuttaville yhteisöille. Ehdotuksen palkittavista yrityksistä ja yhteisöistä presidentille tekevät Team Finland -verkoston toimijat.

- Olemme tästä yllättyneitä ja samalla tavattoman ylpeitä. Tasavallan presidentin myöntämä kansainvälistymispalkinto on erittäin tärkeä tunnustus tekemästämme työstä pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittamiseksi. Kiitos tunnuksesta kuuluu koko Kasvu Open -verkostolle, valtakunnallisille kumppaneillemme ja erityisesti niille 1500 asiantuntijalle, jotka käytännössä pistävät osaamisensa ja kontaktinsa likoon pk-yritysten auttamiseksi, tiivistää Kasvu Open Oy:n toimitusjohtaja Uljas Valkeinen tunnelmia.

Kasvu Open -sparraukseen mukaan valittujen yritysten tavoitteena on kansainvälinen kasvu, johon sparraus antaa uusia näkökulmia, kontakteja ja verkostoja. Kasvu Open avaa yrityksille ikkunan maailmalle sekä antaa rohkeutta kasvuharppausten tekemiseen. Viiden vuoden aikana Kasvu Open on tarjonnut sparrausta kaiken kaikkiaan 1652 yritykselle.

- Olemme erityisen iloisia kumppanimme Kasvu Openin saamasta tunnustuksesta kasvuyrittäjien eteen tehdystä työstä. Meille Varmassa on tärkeää olla mukana tukemassa ja kannustamassa suomalaisia yrittäjiä, iloitsee Varman pienyritysasiakkuuksista vastaava johtaja Ilari Abdeen.

Lue lisää Kasvu Openista

Artikkeli
Teolliset yritykset säväyttävät Kasvu Openissa
työelämä 17.09.2018

Voisit olla kiinnostunut myös näistä