Suvi Hintsanen on nimitetty Varman asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi

Suvi Hintsanen (KTM) on nimitetty Varman asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2019 alussa. Hintsasesta tulee Varman johtoryhmän jäsen ja hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Risto Murrolle.

– Suvi Hintsasella on vahva osaaminen ja monipuolinen kokemus asiakastyön kehittämisestä. Tämä tausta tukee Varman tavoitteita kehittää edelleen asiakaspalvelua ja työkyvyn hallintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa, sanoo toimitusjohtaja Risto Murto.

Hintsanen siirtyy Varmaan OP Ryhmästä, jossa hän vastaa maksamisen ja päivittäisten raha-asioiden palveluista. Hän on työskennellyt aiemmin useissa erilaisissa liiketoiminnan, kehittämisen ja markkinoinnin johtotehtävissä.

Varman asiakkuudet-toimintoa johtaa tällä hetkellä toimitusjohtaja Risto Murto.

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 890 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2017 Varman maksutulo oli 4,9 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,5 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli kesäkuun 2018 lopussa 46,4 miljardia euroa.

Lisätietoja:
Katri Viippola, johtaja, HR, viestintä ja vastuullisuus, puh. 0400 129 500 tai etunimi.sukunimi@varma.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä