Varman työeläkevakuutukset osaksi yrityksen taloushallinnon palveluita

Taimer ja Varma tuovat yrityksen toiminnanohjausjärjestelmään mukaan myös työeläkevakuutukset ja palkanmaksun.

Uusi palvelukokonaisuus kokoaa yrityksen tarvitsemat taloushallinnon työkalut yhteen paikkaan. Taimerin toiminnanohjausjärjestelmällä yritys hoitaa muun muassa myynninhallinnan, laskutuksen sekä projektinhallinnan. Palvelusta saa nyt myös kaikki palkanmaksuun liittyvät asiat Palkkaus.fi-palkanmaksualustan kautta. Taimer toimii Nordean e-laskutuksen ja Varman työeläkevakuutusten kanssa – myös Ifin vakuutukset tulevat palveluun.

- Olemme tehneet Palkkaus.fi:n kanssa yhteistyötä useamman vuoden ajan tarjotaksemme Varman työeläkevakuutukset jouhevasti palkanmaksun yhteydessä kaikille työnantajille. Jatkossa Palkkaus.fi:n palkanmaksualusta ja Varman työeläkevakuutusten digitaalinen vakuutuskauppa on integroitavissa myös muihin yrityksille tarjottaviin palveluihin. Taimer on nyt ensimmäinen kumppanipalvelumme, joka käyttää alustaa, kertoo Varman pienyritysasiakkuuksista vastaava johtaja Ilari Abdeen.

Palkkaus.fi-palvelua käyttää 4000 yritystä. Palvelussa työnantajat voivat maksaa palkan kerralla oikein yhdellä verkkomaksulla, josta tilitetään automaattisesti kaikki erät työntekijän nettopalkasta työeläkevakuutusmaksuihin ja yritys saa raportit kirjanpitoa varten.

- Työeläkeyhtiönä tehtävämme on varmistaa suomalaisen työn vakuuttaminen, josta haluamme tehdä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta yrityksille. Osallistumme yritysten digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja autamme suomalaisia palvelualustoja kasvamaan. Samalla varmistamme, että Varman työkyky- ja eläkepalvelut ovat helposti asiakkaidemme käytössä myös digitaalisesti, kertoo Abdeen.

Lisätietoja:

  • Ilari Abdeen, pienyritysasiakkuuksista vastaava johtaja, Varma, p. 040 519 7678
  • Tero Alanen, johtaja, Taimer, p. 050 311 2450
  • Jukka Kiiskinen, toimitusjohtaja, Palkkaus.fi, p. 050 571 7551

Voisit olla kiinnostunut myös näistä