Varmassa käynnistyi piparikiinteistöhanke

Varmassa on käynnissä piparikiinteistökilpailu. Henkilöstö sai valita Varman omistamista kiinteistöistä yhden, ja rakentaa siitä pipariversion. Varma rahoitti hankkeita sponsoroimalla runko- ja julkisivumateriaaleja, eli rakennusmassaksi tiimit saivat piparkakkutaikinaa ja tiivistystahnaksi sokerikuorrutetta.

Idean piparikampuksesta sai assistentti Marlene Weck jouluna 2017 Selviytyjät 2030 -valmennuksen improvisaatioharjoituksessa. Weck kutsui koolle varmalaisista joulu- ja kiinteistöihmisistä koostuvan asiantuntevan tiimin, ja idea lähti lentoon välittömästi.

Henkilökunnalle annettiin haaste osallistua piparikiinteistökilpailuun, ja se otettiin hienosti vastaan. Uusia kiinteistökehittäjiä paljastui varmalaisten joukosta jopa 25 kappaletta. Saimme nopeasti 9 tiimiä kasaan ja kilpailun käyntiin. Varman kiinteistöistä kilpailussa olivat mukana Espan Amanda, Kalasataman Kampus, Arabia135, Salmisaaren liikuntakeskus, Itämerenkatu 11-13, Finlaysonin alue ja Hotelli Torni. Hankkeiden luovutuspäivänä kilpailuun oli tullut yllätyksenä mukaan vielä meidän oma Salmisaaren toimistomme.

Luovutuspäivänä vastaanotimme 9 upeaa piparikiinteistöä, jotka saivat tuomariston sanattomaksi. Kaikki talot oli tehty huolella, aikaa käyttäen ja yksityiskohtia viilaillen. Ei varmasti ollut helppo tehtävä kilpailijoille, mutta helpolla ei pääse myöskään tuomaristo.

Lopputulokset kertovat varmalaisten heittäytymisestä, luovuudesta, tarkkuudesta, taiteellisuudesta ja innovatiivisuudesta. Joulun aikaan voi hyvin luoda aurinkovoimalan lakumatosta, ikkunat liivatteesta tai savupiipun suklaasta!

Varmalaiset valitsevat hankkeista oman suosikkinsa, käy sinäkin äänestämässä omaasi somessa! Voittajajoukkueet paljastetaan 18.12.

Facebook-äänestys
Twitter-äänestys
LinkedIn-äänestys

Piparikiinteistöt

Voisit olla kiinnostunut myös näistä