Varma avasi tilitoimistoille oman palvelukokonaisuuden

Tilitoimistot ja kirjanpitäjät hoitavat usein myös asiakkaittensa eläkevakuutusasioita. Saadakseen oikeudet toimia asiakkaansa asioiden edustajana, tilitoimiston tarvitsee saada valtuutus- ja sopimusasiat nopeasti kuntoon. Varma avasi tilitoimistoille oman palvelukokonaisuuden helpottamaan asioiden hoitoa sekä tarjoaa neuvoja ja vinkkejä yhdessä osoitteessa.

– Tilitoimistoille suunnattu palvelu pohjautuu vahvasti asiakkailta saatuihin toiveisiin. Tilitoimistoilla on palkkojen ja vakuuttamisen rutiinien pyörittämisessä vankka osaaminen, mutta monien erilaisten asiakkaiden vuoksi hankalat tilanteet ja haasteet, esimerkiksi valtuuttamisissa, ovat arkipäivää. Haluamme tällä palvelulla tarjota nopean ja helpon tavan asiointiin ja ongelmien selvittämiseen, kertoo suunnittelija Otto Talvitie vakuutuspalveluista.

Tilitoimistoille suunnattu palvelu pohjautuu vahvasti käyttäjätutkimuksiin ja sitä suunnitelleella työryhmällä on vankka asiantuntijaosaaminen asiakkaiden arjen haasteista ja ongelmista.

Uuden palvelukokonaisuuden runkona on oma verkkosivu ja oma palvelunumero. Sivulta löytyy tilitoimiston tarpeisiin mm. työkalut, laskurit ja erilaiset koulutusmateriaalit. Puhelinpalvelussa palvelee tilitoimiston asioihin hyvin perehtyneitä vakuutusasiantuntijoita.

– Esimerkkinä sivulla olevasta materiaalista on osuus, jossa käymme läpi tilitoimiston ja asiakkaan välisen asioinnin työnjaon. Tilitoimisto voi hoitaa eläkevakuutusasioita asiakkaansa puolesta Varman asiointipalvelussa ja tulorekisterissä, joten tarkka työnjako kannattaa käydä läpi jo vakuutusta hankkiessa, toteaa Talvitie.

 

Suunnittelija Otto Talvitie on nähnyt koko tilitoimistopalvelun kehitystyön.

Nyt avattavaan palveluun tuodaan kuluvan vuoden aikana uusia ominaisuuksia ja tiedossa on myös parannuksia esimerkiksi sähköiseen asiointiin. Palvelua kehittänyt työryhmä seuraa tarkalla korvalla tilitoimistojen antamaa palautetta ja kehittää sen pohjalta uutta sisältöä ja palvelua.

Tutustu uuteen tilitoimistosivuun ja soita omaan tilitoimistoille suunnattuun asiakaspalveluumme 010 192 100 – alavalinta tilitoimisto tai asioi kanssamme Varma Chatissa arkisin klo 8-17.

Lisätietoja suunnittelija Otto Talvitie, puh. 040 544 9348.

Tilitoimistot

Tutustu tilitoimistosivuumme varma.fi/tilitoimisto ja soita tilitoimistoille suunnattuun asiakaspalveluumme 010 192 100 – alavalinta tilitoimisto. Voit myös aina asioida kanssamme Varma Chatissa arkisin klo 8-17.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä