Varma myy SOK:n pääkonttorikiinteistön Vallilassa Fleming Properties AB:lle

Varma myy Helsingin Vallilassa sijaitsevan SOK:n pääkonttorikiinteistön Fleming Properties AB:lle, Pareto Securitiesin perustamalle yhtiölle kauppahintaan 130 miljoonaa euroa.

Varman myymä Fleminginkatu 34:ssa sijaitseva, noin 41 000 neliön toimistokokonaisuus käsittää tilojen lisäksi lähes 500 autopaikkaa. Ässäkeskuksena tunnettu kiinteistökokonaisuus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vallilan toimistokeskittymässä.

Varma teki kiinteistön tiloista pitkäaikaisen vuokrasopimuksen SOK:n kanssa vuonna 2017. Samassa yhteydessä sovittiin laajasta peruskorjauksesta, joka valmistuu 2020. Kiinteistö modernisoidaan vastaamaan nykyaikaisia teknisiä ja toiminnallisia vaatimuksia. Samalla parannetaan kiinteistön energiatehokkuutta. Kohteelle haetaan BREEAM-ympäristösertifikaattia Very Good-luokituksella.

SOK:n pääkonttorin lisäksi kiinteistössä on toimistotiloja vuokrattavissa myös muille yrityksille ja toimijoille yhteensä noin 4 000 neliötä. Vallilan Funkina tunnettujen toimitilojen mittava korjaustyö on valmistumassa keväällä 2020 ja tilojen vuokraus on käynnissä. Lisätietoja Vallilan Funkista löytyy täältä.

- SOK:n pääkonttorikiinteistö on yksi Varman isoimpia toimistokiinteistöjä ja sijaitsee keskeisellä paikalla kehittyvää Kalasataman ja Pasilan akselia. Meille myynti tässä vaiheessa on luonteva ja sijoittajakysyntä laadukkaista kiinteistökohteista on kovaa, toteaa Varman kiinteistöistä vastaava sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi.

Varman myyntineuvonantajana kaupassa toimi JLL.  

Voisit olla kiinnostunut myös näistä