Varma ostaa toimistokiinteistön Helsingin Ruoholahdesta

Varma ostaa noin 7 000 neliömetrin toimistokiinteistön Helsingin Itämerenkatu 9:stä ja siihen liittyvät 63 Ruohoparkin pysäköintioikeutta. Kiinteistö sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa metroaseman ja raitiovaunupysäkin välittömässä läheisyydessä. Vuonna 2000 valmistunut ja arkkitehtitoimisto Tuomo Siitosen suunnittelema toimistokiinteistö liittyy suoraan Varman jo omistamaan noin 20 000 toimistoneliön kiinteistökokonaisuuteen osoitteessa Itämerenkatu 11-13. 

Itämerenkatu 9:n myyjä on saksalainen rahastomanageri DWS. Kiinteistön ja pysäköintioikeuksien kauppahinta on yhteensä noin 24 miljoonaa euroa.

Itämerenkatu 9:n isompia toimistovuokralaisia ovat teknologiayhtiö Huawei sekä hoivayhtiö Attendo. Kiinteistön liiketiloissa toimivat Handelsbanken ja lastentarvikeliike Vaunu-Aitta. Varma omistaa entuudestaan naapurikiinteistön, joka on ollut viime vuodet täyteen vuokrattu.

– Kysyntä Ruoholahden ydintä kohtaan on ollut vahvaa ja parhaillaan olemme neuvottelemassa Supercelliltä Itämerenkatu 11-13:sta 2020 lopussa vapautuvista noin 4 000 neliön toimistotiloista. Itämerenkatu 9 käyttäjät pääsevät jatkossa hyödyntämään entistä paremmin naapurikiinteistön tarjoamia kokous- ja auditoriotiloja sekä muita palveluita, toteaa Varman toimitilajohtaja Toni Pekonen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä