Vuodenvaihteen kirjeiden postitus eläkkeensaajille on alkanut

Varman eläkkeensaajat saavat joulun tienoilla henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan indeksitarkistetun eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2020 alkaen, vuonna 2019 maksettujen eläkkeiden yhteismäärä ja pidätetty vero sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2020.

Postitamme kirjeitä noin 340 000 eläkkeensaajalle. Suomessa asuville eläkkeensaajille postitetut vuodenvaihteen kirjeet tulevat nähtäville myös asiointipalvelumme sähköiseen arkistoon.

Maksussa olevat työeläkkeet nousevat noin 1,2 % työeläkeindeksin tarkistuksen vuoksi tammikuun 2020 alussa.

Ulkomailla asuvien eläkkeensaajien asumisilmoitus

Lähetämme vuodenvaihteen kirjeen liitteenä asumisilmoituksen täytettäväksi pysyvästi ulkomailla asuville eläkkeensaajillemme. Ilmoitus kannattaa palauttaa meille täytettynä ja allekirjoitettuna mahdollisimman pian, jotta eläkkeen maksu ei keskeytyisi.

Asumisilmoitus on palautettava meille, vaikka olosuhteet eivät olisi muuttuneet edellisvuodesta. Asumisilmoituksen voi vahvistaa verkkopalvelussamme, mikä nopeuttaa asumisilmoituksen käsittelyä. Ulkomailla asuvat eläkkeensaajamme voivat käyttää verkkopalveluamme, jos heillä on kirjautumiseen tarvittavat suomalaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Uutinen
Varman asiakaskysely: Kolmannes 80–85-vuotiaista käyttää verkkopalveluita
eläketurva, yhtiötietoa 08.11.2019

Voisit olla kiinnostunut myös näistä