Varma jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Varmalle on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus. Tunnustus jaetaan vuosittain Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltäneille yrityksille. Varma saa tunnustuksen nyt toista kertaa, sillä se nousi Innostavimmat työpaikat -listalle myös viime vuonna.

Varma saavutti vuoden 2019 henkilöstötutkimuksessa erinomaisen tuloksen. Tulos parani entisestään edellisvuoden tuloksesta. Positiivinen tulos on hieno viesti koko talolle. Se kertoo muun muassa siitä, että yrityksessä tehtyjen muutosten toteuttamiseen ollaan tyytyväisiä ja että luottamus ylimpään johtoon on kunnossa.

– Vuosi 2019 oli meillä strategiavuosi, ja henkilöstötutkimuksessa varmalaiset arvioivat uudesta strategiasta ja visiosta viestimisen onnistuneen erinomaisesti. Palautekulttuuri sekä avun ja tuen saaminen ovat vahvuuksiamme. Näistä varmalaiset antoivat kiitosta kollegoille ja esimiehille. Myös riittävä hallinnan tunne omasta työstä on tutkimuksen mukaan erinomaisella tasolla. Maailmassa on käynnissä mieletön muutos, ja meille on tärkeää, että jokainen varmalainen kokee saavansa tukea muutosten keskellä. Näiden tulosten pohjalta on hyvä jatkaa kehittämistyötä yhdessä varmalaisten kanssa, sanoo Varman HR-, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Katri Viippola.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jakaa vuosittain Eezy Spirit Oy (aiemmin Corporate Spirit). Kyseessä on ainutlaatuinen työelämän tunnustus, jonka voivat saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä