Varma valitsi Firan vuoden 2020 rakentajakumppaniksi

Varma palkitsi vuoden 2020 rakentajakumppanina Fira Group Oy:n. Fira palkittiin erityisesti hyvin sujuneista vaativista korjausrakentamishankkeista.

Parhaillaan Fira toteuttaa Helsingin Pitäjänmäessä Valimo Parkin toimistokiinteistön uudistustöitä. Varman yhteistyö Firan kanssa on sujunut erinomaisesti myös aiemmin mm. 2015–2016 toteutetussa Elisan pääkonttorin saneeraushankkeessa. Erityisesti Firan tapa toimia kohteissa, joissa toimistokäyttäjien työt jatkuvat urakan aikana, on saanut kiitosta asiakkailtamme.

– Valimo Parkin hankkeen toteutus on Firan toimesta hoidettu sujuvasti ja laadukkaasti, kertoo Varman kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio.

– Erinomaisen yhteistyön mahdollisti se, että Fira valittiin mukaan jo hankekehitysvaiheessa. Aikainen osallistaminen mahdollisti toteutuksen valmistelun ja suunnittelun siten, että kiinteistön käyttäjät pystyttiin ottamaan huomioon toteutuksen aikana parhaalla mahdollisella tavalla, toteaa Fira Oy:n toimitusjohtaja Jari Koivu.

Jari Koivu vastaanotti Varman kiinteistösijoitusjohtaja Ilkka Tomperin ojentaman Vuoden rakentajakumppani -palkinnon.

Rakentaminen jatkuu vilkkaana pääkaupunkiseudulla

Varma järjesti rakentajakumppaneille ystävänpäivänä 14.2. tilaisuuden, jossa käsiteltiin ajankohtaisia rakennushankkeita ja Varman kiinteistösijoitustoimintaa.

Varmalla on parhaillaan käynnissä isoja rakennushankkeita erityisesti pääkaupunkiseudulla. Keilaniemen Portin toimistohanke etenee Espoossa ja asuntorakentamista on käynnissä sekä Tikkurilassa että Kivistössä. Tampereen keskustassa käynnistyy iso asuntohanke keväällä ja Katajanokan toimistohankkeen arkkitehtuurikilpailu on juuri käynnistynyt. Espoon Niittykummussa Outokummun vanha pääkonttori muuntui viime vuonna 500 oppilaan kouluksi ja Keskon entiseen pääkonttoriin Katajanokalla valmistui 120 vuokra-asuntoa.

– Käynnissä on myös muita mittavia hankkeita, kuten 350 huoneen Scandic Avenue -hotellin rakennustyöt Annankadulle ECHA:n entisiin tiloihin sekä Torni-hotellin peruskorjaus Helsingin ydinkeskustassa, Raunio kertoo.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä