Haemme sijoitustoimintoon pääomamarkkinoiden back office -päällikköä

Sijoitustoiminnon pääomamarkkinoiden back office on osa Investment Operations -osastoa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä salkunhoitajien, middle officen ja taloushallinnon kanssa. Investment Operations -osastoon kuuluvat yritysrahoituksen ja pääomamarkkinoiden back officet, middle office sekä kiinteistöhallinto. Pääomamarkkinoiden back office on jaettu omaisuusluokittain epälikvideihin ja likvideihin instrumentteihin. Seitsemän hengen tiimissä hoidetaan osake-, korko-, valuutta- ja johdannaiskauppojen selvityksiä kansainvälisillä pääomamarkkinoilla, hallinnoidaan private equity ja hedge rahasto -sijoituksia, seurataan Varman  likviditeettiä sekä valvotaan johdannaisvakuuksia.

Tiimin esihenkilönä vastaat back office -prosessien sujuvuudesta ja tiimin johtamisesta. Vastaat työn ja tietojärjestelmien kehittämisestä ja osallistut myös käytännön työhön yhdessä tiimin kanssa. Sinulla on hyvää ymmärrystä kansainvälisten pääomamarkkinoiden selvitys- ja säilytysprosessien toiminnasta, erityisesti epälikvidien sijoitusten prosessien tuntemus on eduksi. Olet tottunut ratkomaan päivittäisiä haasteita kauppaosapuolten, säilyttäjien ja selvitysvälittäjien kanssa.

Sinulla on myös intoa ja kykyä kehittää prosesseja ja tiimin työtapoja. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmentavaa ja sparraavaa otetta johtamisessasi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tarvitset lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Tarjoamme yhtenä Suomen suurimpana sijoittajana mahtavan näköalapaikan kansainvälisille pääomamarkkinoille yhdessä osaavan, itseohjautuvan ja mukavan tiimin kanssa, jossa jaetaan osaamista ja kannetaan vastuuta yhdessä. Saat hyvän perehdytyksen varmalaiseen esihenkilötyöhön ja kollegoita, jotka sparraavat sinua työssäsi. Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä Suomen parhaiden sijoitusammattilaisten kanssa.

Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää johtamista ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Lue lisää Varmasta työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa riskienhallintajohtaja Kaj Blomster p.040 8352250 puhelimitse perjantaina 8.5 klo 10-11, torstaina 14.5. klo 15–16 ja  maanantaina 18.5. klo 15-16.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.5.2020.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä