Varman omistamissa kauppakeskuksissa alkaa ostosten kotiinkuljetukset yrittäjien tukemiseksi

Varman omistamissa Tornion ja Hyvinkään kauppakeskuksissa aloitetaan kotiinkuljetuspalvelu yrittäjien tukemiseksi koronapandemiassa. Asiakkaat voivat tilata kauppakeskusten liikkeiden tuotteita kotiovelle kuljetettuna ilman asiointia liikkeissä kulkemisrajoitusten aikana.

– Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden tukea paikallisia yrittäjiä kansallisista liikkumissuosituksista riippumatta. Samalla kotiinkuljetus helpottaa kuluttajien arkea, Varman sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi kertoo.

Kotiinkuljetuspalvelu otetaan käyttöön Hyvinkään Willassa ja Tornion Rajalla -kauppakeskuksissa, joiden toteuttamana palvelu toimii aluksi toukokuun ajan.

Kotiinkuljetuspalvelu aloitetaan tiistaina 5. toukokuuta. Asiakas voi joko tilata tuotteita suoraan kotiin tai vaihtoehtoisesti kauppakeskuksen noutopisteeseen. Palvelun kautta ei voi tilata päivittäistavaroita, alkoholia, tupakkatuotteita tai apteekkituotteita.

Kuljetuspalvelu käyttöön mahdollisesti myös muissa kauppakeskuksissa

Kotiinkuljetuspalvelu voidaan ottaa myöhemmin käyttöön myös muissa Varman kauppakeskuksissa.

–  Kotiinkuljetusta ei ole suunniteltu pelkästään tähän hetkeen, vaan se on osa pitkäjänteisestä suunnitelmaa kauppakekusten palvelujen kehittämiseksi. Haemme parhaita mahdollisia toimintamalleja uuteen normaaliin. Muuttunut liiketoimintaympäristö on toiminut hyvänä kirittäjänä uusien palvelumallien kehittelemisessä, Tomperi sanoo.

Varma omistaa useita kauppakeskuksia ja liiketiloja ympäri Suomen. Kiinteistösijoitukset ovat osa Varman eläkesijoituksia, ja Varma on yksi Suomen suurimpia kiinteistöomistajia.

– Kiinteistösijoitukset ovat tärkeä osa sijoitustoimintaamme, ja haluamme hoitaa kiinteistöjämme ja vuokraustoimintaa vastuullisesti ja tulevaisuuteen katsoen. Vuokralaistemme menestys hyödyttää myös meitä vuokranantajana, Tomperi sanoo.

Varma kertoi aiemmin maaliskuussa, että se ei peri kahvila- ja ravintolavuokralaisiltaan vuokria touko- ja kesäkuussa. Vuokranvapautuksen taustalla oli eduskunnan päätös sulkea ravintoloiden asiakaspaikat koronaviruksen leviämisen estämiseksi kahdeksi kuukaudeksi. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä