Syvennä työkykyjohtamisen osaamista Varma Akatemian avulla

Varma Akatemia on Varman asiakkaiden oma verkko-oppimisympäristö, jossa voit opiskella työkykyjohtamiseen liittyviä sisältöjä oman työsi tueksi.

Vuonna 2019 avatusta palvelusta löytyy työkykyjohtamista käsitteleviä verkkokursseja, webinaareja, podcasteja ja blogeja sekä muuta aiheeseen liittyvää hyödyllistä materiaalia, joiden avulla asiakkaamme voivat syventää osaamistaan. Sisältöjä löytyy kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Myös yrittäjille on omaa sisältöä.

–Ensimmäisissä sisällöissä lähdemme perusteista liikkeelle ja kerromme, mitä työkykyjohtaminen pitää sisällään. Tämän jälkeen syvennymme työkykyjohtamisen aihepiireihin niin esihenkilön, HR:n, yrittäjän kuin yksittäisen työntekijänkin näkökulmasta. Kurssien teemat käsittelevät muun muassa varhaisen tukemisen tapoja, työterveysyhteistyötä, esihenkilön omaa jaksamista sekä työuupumusta työkyvyttömyysriskin hallinnan näkökulmasta, kehityspäällikkö Tina Dalez kertoo.

–Seuraamme työelämän muutosta ja yhteiskunnallisia ilmiöitä, ja julkaisemme ajankohtaisiin teemoihin liittyviä verkkosisältöjä. Seuraava, syksyllä julkaistava kurssi käsittelee työhön paluun tukemisen keinoja työntekijän pitkän sairausloman jälkeen.

Varma Akatemia on saanut asiakkailtamme myönteistä palautetta, ja sen sisällöt on koettu hyödyllisiksi. Kehitämme palvelua jatkuvasti ketterän kehityksen periaatteella asiakaspalautteita kuunnellen.

–Kuulemme mielellämme asiakkaidemme sisältöideoita sekä kehitysehdotuksia, jotta Varma Akatemia palvelisi asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, Tina Dalez sanoo.

Varman asiakkaana voit kirjautua Varma Akatemiaan ja hyödyntää sen sisältöjä luomalla käyttäjätunnuksen osoitteessa https://akatemia.varma.fi. Palvelu on maksuton, ja sitä voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelusta löytyy myös ruotsin- ja englanninkielisiä verkkokursseja.

Välitämme Varma Akatemian sisältöjä myös asiakkaidemme sisäiseen käyttöön esimerkiksi omassa verkko-oppimisympäristössä tai intranetissa jaettavaksi. Jos organisaatiollasi on kiinnostusta verkkokurssien itsenäiseen hyödyntämiseen, ota meihin rohkeasti yhteyttä akatemia@varma.fi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä