Varma on yksi koronavuoden innostavimmista työpaikoista Suomessa

Varmalle on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus kolmatta kertaa peräkkäin. Haastavasta vuodesta huolimatta Varma saavutti henkilöstötutkimuksessaan kaikkien aikojen parhaan tuloksensa. Innostavimmat työpaikat -tunnustus jaetaan vuosittain Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltäneille yrityksille. 

Varman henkilöstötutkimuksen tulokset paranivat edellisestä vuodesta ja olivat koko mittaushistorian parhaat. Hieno tulos lämmittää erityisesti, kun se tuli vaikeasta koronavuodesta huolimatta. 

– Koronavuosi testasi kaikkia organisaatioita ja laittoi lennosta monia suunnitelmia uusiksi. Kolmas vuosi peräkkäin tällä listalla ja vielä mittaushistoriamme parhailla tuloksilla kertoo siitä, että muutoskykymme on erinomaisella tasolla ja työkulttuurin perusasiat ovat kunnossa. Lämmin kiitos varmalaisille, ketterille vastuunkantajille, jotka poikkeusvuonnakin ovat tehneet työtä ilolla ja intohimolla, kiittää HR-, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Katri Viippola. 

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jakaa vuosittain Eezy Spirit Oy (aiemmin Corporate Spirit). Kyseessä on ainutlaatuinen työelämän tunnustus, jonka voivat saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen.

Varma työnantajana

Varma tarjoaa monipuolisia työtehtäviä modernilla työkulttuurilla. Olemme tietotyöläisiä ja seuraamme työn ja teknologian uusimpia tuulia. Varmistamme, että suomalainen työelämä kukoistaa ja pysyy mukana maailman muutoksessa. Teemme töitä aina ilolla ja intohimolla.

Lue lisää Varmasta työnantajana

Voisit olla kiinnostunut myös näistä