Hyvät kokemukset kiertoon – Varma aloittaa vastuullisuuswebinaarien sarjan

Järjestämme asiakkaillemme tänä vuonna vastuullisuuswebinaarien sarjan, jossa jaamme sekä Varman että asiakkaidemme kokemuksia ja -näkemyksiä vastuullisesta liiketoiminnasta eri näkökulmista.

Ensimmäinen tilaisuus on 20.4. järjestettävä "Jokainen yritys voi toimia vastuullisesti – näin sen teimme". Se on kohdennettu erityisesti Varman pk-sektorin asiakasyrityksille, ja se kannustaa kehittämään yritysvastuuta jakamalla kokemuksia yritysten vastuullisuusmatkasta ja mm. siitä, miten vastuullinen työnantaja voi huolehtia henkilöstöstään.

Muissa Varman vastuullisuuswebinaareissa vuoden varrella käsitellään mm. työkulttuuria, vastuullista sijoittamista ja yritysten mahdollisuuksia osallistua ilmastonmuutoksen hillintään.

Webinaarit juontaa toimittaja Ronja Salmi.

Varmassa on kehitetty vastuullisuutta määrätietoisesti viime vuosina, ja olemme saaneet työstämme paljon tunnustusta myös kansainvälisissä vertailuissa.

– Vastuullisen työelämän kehittäminen hyödyttää kaikkia – niin yrityksiä, niiden työntekijöitä kuin yhteiskuntaa ja ympäristöä. Sen takia meistä on tärkeää laittaa jakoon omia kokemuksiamme ja muiden yritysten hyviä käytäntöjä, sanoo HR-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Katri Viippola.

Webinaarien tarkemmat tiedot ja ajankohdat päivitetään verkkosivujemme Tapahtumat-osioon.

Tutustu tarkemmin Varman tapahtumiin

Voisit olla kiinnostunut myös näistä