Kehitä työkykyä organisaatiossasi täysin uudistuneen asiointipalvelun tuella

Toukokuussa avattu uusi Varma Asiointi -palvelu tarjoaa Varman asiakkaille helppoa ja sujuvaa työeläkevakuuttamisen asiointia yhdessä osoitteessa. Vakuuttamisen palveluiden lisäksi löydät Varma Asioinnista työkaluja ja tietoon perustuvaa tukea työkyvyn kehittämiseen organisaatiossasi.

Varma Asioinnin Työkyky-osio korvaa Työkykyjohtamisen tietopalvelun. Työkyky-osiossa on tarjolla myös täysin uudistuneita palveluita, kuten riskikartoitus ja riskianalyysi.

Kartoita riskit, perehdy riskianalyysiin ja suunnittele työkykyä kehittäviä toimenpiteitä


Varma Asioinnin digitaalisten palveluiden avulla johdat työkykyä kaikissa työkyvyn ja työsuhteen vaiheissa.

Uuden Riskikartoitus-työkalun avulla voit kartoittaa organisaatiosi työkyvyttömyysriskit entistä tarkemmin. Kartoituksella selvität organisaatiosi strategisen työkykyjohtamisen tilaa, työkykyyn liittyvien käytäntöjen toimivuutta sekä työn kuormitustekijöitä eri ammattiryhmissä. Kartoitusta voit päivittää aina kun tilanne organisaatiossa muuttuu, ja saat näin aina ajantasaisen analyysin työkyvyn tilasta.

Aiempaa enemmän tietoa sisältävä Riskianalyysi-työkalu auttaa saamaan kattavan kokonaiskuvan työkyvyn tämänhetkisestä tilanteesta ja suunnittelemaan oikein kohdennettuja toimenpiteitä. Mitä parempi ymmärrys mahdollisista työkyvyttömyysriskeistä on, sitä helpompi toimintaa on kehittää ennakoivasti ja vaikuttavasti. 

Työkyvyttömyysriskien tunnistamisessa voit hyödyntää myös asiointipalvelusta löytyviä useita erilaisia kyselytyökaluja. Toimenpiteiden suunnitteluun saat opastusta Varma Akatemia -verkko-oppimisympäristöstä, johon pääset sujuvasti suoraan asiointipalvelusta. Varma Akatemiassa käytössäsi on asiantuntijoidemme kehittämiä työkykyjohtamisen sisältöjä: verkkokursseja, podcasteja, webinaareja ja blogeja. Digitaaliset sisällöt palvelevat kaiken kokoisia organisaatioita ja niissä niin esihenkilöitä, HR-ammattilaisia kuin omaa yritystä johtavia yrittäjiäkin.

 

Varma Asioinnin työkalut työkyvyttömyysriskin hallintaan

Varma Asioinnin Työkyky-osion avulla rakennat sujuvan työkyvyttömyysriskin hallinnan prosessin riskien tunnistamisesta kehitystoimenpiteiden toteuttamiseen ja vaikuttavuuden seuraamiseen. Palvelu auttaa tunnistamaan työkyvyttömyysriskit sekä ennaltaehkäisemään ja hallitsemaan niitä oikein kohdennetuilla toimenpiteillä.

Asiointipalvelun Työkyky-osiossa voit mm. 

  • kartoittaa organisaatiosi työkyvyttömyysriskit 
  • tarkastella työkykyyn liittyvää dataa ja analyyseja 
  • tarkastella vanhaa työkykyjohtamisen toimintasuunnitelmaa tai tehdä uuden.

 

Kirjaudu Varma Asiointiin

Uutinen
Uusi Varma Asiointi -palvelu tarjoaa asiakkaillemme sujuvaa asiointia ja vaikuttavia työkaluja työkyvyn kehittämiseen
eläketurva, työkykyjohtaminen, vakuuttaminen, yhtiötietoa 25.05.2021

Voisit olla kiinnostunut myös näistä