Henkilö- ja vastuumuutoksia Varman eläkepalveluissa ja compliancessa

Varman eläkepalveluissa ja compliance-roolissa tapahtuu vuoden alussa henkilö- ja vastuumuutoksia.

Tuula Kallio on nimitetty Varman eläkepalveluista ja lakiasioista vastaavaksi johtajaksi. Tuula työskentele tällä hetkellä Varman lakiasioista ja compliancesta vastaavana lakiasiainjohtajana.

 

Tuula Kallio

– Eläkepalvelut saavat Tuulasta kokeneen, sosiaalivakuuttamisen tuntevan johtajan. Samalla kiitän Tiina Kurkea hyvästä työstä eläkepalvelujen kehittämisessä viime vuosina. Hänen vastuullaan prosessit kehittyivät erinomaisesti. Muutos varmistaa Tiinan mahdollisuuden viedä digitalisaatiota ja datan hyödyntämistä Varmassa ripeästi eteenpäin, kertoo Risto Murto.

– Tämä on minulle mieluisa ja aikaisemman työkokemukseni perusteella hyvin luonteva muutos, kommentoi Tuula Kallio.

Tuula Kallio aloittaa uudessa roolissaan eläkepalveluista ja lakiasioista vastaavana johtajana tammikuun alussa 2022 ja hänestä tulee samalla Varman johtoryhmän jäsen. Kallio raportoi jatkossakin toimitusjohtaja Risto Murrolle. Varman eläkepalveluista ja tietohallinnosta tällä hetkellä vastaava johtaja Tiina Kurki jatkaa Varman johtoryhmän jäsenenä ja tietohallinnosta vastaavana johtajana.

Vastuumuutosten yhteydessä compliance officerin rooli irrotetaan lakiasioista. Tiina Grönqvist on nimitetty Varman compliance officeriksi kehittämään ja koordinoimaan sisäiseen valvontaan kuuluvaa compliance-toimintaa. Grönqvist työskentelee tällä hetkellä Varman vakuutuspalvelujohtajana. Hän aloittaa uudessa roolissaan vuoden alussa ja raportoi jatkossa toimitusjohtajalle. Grönqvistin nykyisen osaston tiimit Ulkomaanasiat ja vakuuttamisen lakituki sekä Perintätiimi siirtyvät osaksi vakuutuspalvelujohtaja Riikka Nivuksen johtamaa osastoa.

Risto Murto

Toimitusjohtaja, Varma

Tuula Kallio

Johtaja, Eläkepalvelut ja Lakiasiat

Tiina Kurki

Johtaja, IT ja digitalisaatio

Voisit olla kiinnostunut myös näistä