Sampo Varjonen on nimitetty Varman yhteiskuntasuhdepäälliköksi

Sampo Varjonen (VTT) on nimitetty Varman yhteiskuntasuhdepäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään kuluvan vuoden joulukuussa.

Varjonen vastaa tehtävässään eläketurvan toimeenpanon kannalta olennaisen sosiaalipolitiikan kehityksen seurannasta ja analysoinnista sekä vuorovaikutuksesta keskeisten sidosryhmien kanssa. Hän myös täydentää sosiaaliturvajärjestelmiä koskevalla osaamisellaan Varman tutkimustiimiä. Varjonen raportoi työkyvyttömyysriskin hallinnasta vastaavalle johtajalle Pauli Formalle.

Varjonen siirtyy Varmaan perhe- ja peruspalveluministerin erityisavustajan tehtävästä. Aikaisemmin työurallaan hän on työskennellyt muun muassa Kelassa, THL:ssä ja Turun yliopistossa. Varjosen väitöskirja vuodelta 2021 käsitteli sosiaaliturvajärjestelmän kehitystä.

- Olemme todella iloisia saadessamme Sampon Varman tiimiin. Hänellä on taustansa ja koulutuksensa perusteella erinomaiset edellytykset analysoida perustehtävämme kannalta olennaisen toimintaympäristömme muutosta ja käydä aktiivista vuoropuhelua keskeisten sidosryhmiemme kanssa, sanoo Pauli Forma.

- Olen valtavan innoissani uudesta tehtävästä. Varma on keskeinen toimija eläkealalla ja sen äänellä on merkitystä, kun sosiaaliturva- ja eläkejärjestelmiä edelleen kehitetään vastaamaan väestörakenteen ja yhteiskunnan muutoksiin, Varjonen toteaa.

Lisätiedot

Pauli Forma

Johtaja, Työkykypalvelut

Sampo Varjonen

Yhteiskuntasuhdepäällikkö

Katri Viippola

Johtaja, Ihmiset, viestintä ja kehittäminen

Voisit olla kiinnostunut myös näistä