Olet parhaimmillasi omana itsenäsi – "varmalaiset" on värikäs joukko persoonallisia ammattilaisia

Meille Varmassa on tärkeää, että jokainen varmalainen voi tehdä työtä omana itsenään ja kokea arvostusta ja innostusta tekemästään työstä. Olemme ylpeitä tästä työkulttuurimme kulmakivestä ja haluammekin kertoa siitä kaikille myös Varman ulkopuolella. Päivitetty rekrytointiviestintämme nostaa esiin persoonia työeläkealan asiantuntijuuden takaa.

Varma on yhdenvertainen ja syrjimätön työpaikka. Edistämme aktiivisesti työelämän monimuotoisuutta ja inkluusiota, ja meillä työskennellessäsi sinun ei todellakaan tarvitse pitää kynttilääsi vakan alla. Turvallisessa ympäristössämme voit tuoda koko potentiaalisi ja persoonasi esiin.

Erilaiset yksilöt muodostavat ainutlaatuisen ja houkuttelevan työkulttuurin

Tiedämme, että varmalaisten laajaan joukkoon kuuluu hyvin monenlaisia, erilaisia ja värikkäitäkin persoonia. Yksityiselämän kiinnostuksen ja intohimon kohteet näkyvät töissä vaihtelevasti yksilöstä riippuen, mutta meille kaikille yhteinen tavoite on se, että teemme työmme ilolla ja intohimolla ja meillä jokainen voi olla töissä omana itsenään.

Olemme varmoja, että yksilöt ovat parhaimmillaan saadessaan tuoda myös oman persoonansa peliin. Lisäksi meillä tehdään äärimmäisen mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä eri rooleissa.

Miten kertoa tästä "kaupungin parhaiten pidetystä salaisuudesta" Varman ulkopuolelle esimerkiksi potentiaalisille työnhakijoille? Tätä pohdimme jälleen kerran päivittäessämme työnhakuilmoitustemme sisältöjä.

– Suomessa käydään tällä hetkellä kovaa kilpailua tekijöistä, joten työnantajilla on iso haaste erottua. Ajoittain hieman harmittaa, että työeläkeyhtiöiden työmahdollisuuksia ei tunneta kovin hyvin. Meillä tehdään mielenkiintoista ja merkittävää työtä, ja tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia kasvaa oman alansa osaajana. Erilaisista rooleista voi esimerkkeinä mainita sijoitus-, IT- ja eläkeasiantuntijoiden kiinnostavat tehtävät. Olemme myös erityisen ylpeitä Varman joustavasta ja kehitysmyönteisestä työkulttuurista, sanoo Varman ihmisistä, viestinnästä ja kehittämisestä vastaava johtaja Katri Viippola.

Videoilla kuvitteellisia hahmoja ja todellisia tarinoita niiden takana

Yksi osa päivitettyä rekrytointiviestintäämme on persoonallisia työeläkealan ammattilaisia kuvaava videoklippien ja kuvien sarja. Videoilla ei esiinny oikeita varmalaisia, mutta jokaisen hahmon ja tarinan takaa löytyy innoittajana toiminut todellinen varmalainen.

– Videoilla näkyvät hahmot ovat fiktiivisiä ja ehkä aavistuksen liioiteltuja, mutta viestimme on sitäkin todellisempi. Riippumatta työtehtävästä, jossa toimit, sinun ei tarvitse peitellä persoonaasi, jos itse haluat sitä esiin tuoda. Toki tässäkin jokaisella on vapaus valita, miten eri puoliaan itsessään haluaa näyttää, sanoo Varman HRD-päällikkö Pauliina Heiskanen.

Videoiden Varma-hahmot näkyvät jatkossa rekryilmoittelussamme, mutta samalla nostamme potentiaalisille työnhakijoille viestiessämme esiin myös meitä ihka oikeita varmalaisia. Haluaisitko kenties juuri sinä tulla mukaan joukkoomme?

Katso kaikki videot ja tutustu "kaupungin parhaiten pidettyyn salaisuuteen" osoitteessa varma.fi/rekrytointi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä