Vastuu- ja henkilömuutoksia Varmassa

Varma uudistaa kehittämistoimintaansa. Uusi kehittämisen kokonaisuus on osa Ihmiset, viestintä ja kehittäminen -toimintoa. Varman Talous ja sisäiset palvelut -toimintoon luodaan puolestaan uusi Talousohjaus-tiimi.

Uusi kehittämisen kokonaisuus pitää sisällään Varmassa tehtävän kehittämisen sekä siihen käytettävien resurssien ohjaamisen. Kokonaisuus on jatkossa osa Varman HR- ja viestintä -toimintoa, jonka nimi muuttuu muotoon Ihmiset, viestintä ja kehittäminen. Kehittämistoiminnasta ja uuden toiminnon johtamisesta vastaa 1.11. alkaen Katri Viippola, joka raportoi toimitusjohtaja Risto Murrolle.

Varman liikekululaskennan ja raportoinnin kehittämiseksi muodostetaan Talous ja sisäiset palvelut -toimintoon uusi Talousohjaus-tiimi. Tiimiä johtaa 1.2.2023 alkaen tällä hetkellä sisäisen tarkastuksen johtajana toimiva Juha Sainio, joka raportoi uudessa tehtävässään talousjohtaja Pekka Pajamolle.

– Kehitystoiminnan uudistamisella tavoittelemme sekä selkeämpiä kehittämiskokonaisuuksia että ketteryyttä kehittämiseen. Samanaikaisesti vahvistamme Varman talousohjauksen välineitä ja resursseja, sanoo Varman toimitusjohtaja Risto Murto.

Lisätietoja

Risto Murto

Toimitusjohtaja, Varma

Katri Viippola

Johtaja, Ihmiset, viestintä ja kehittäminen

Pekka Pajamo

Talousjohtaja

Voisit olla kiinnostunut myös näistä