Varma on Suomen innostavimpien työpaikkojen joukossa viidettä vuotta peräkkäin

Varmalle on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viidettä vuotta peräkkäin. Iloitsemme kaikkien aikojen parhaimmista henkilöstötutkimustuloksistamme. Tunnustuksen saavat Eezy Flown henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin yltäneet organisaatiot.

Varman henkilöstötutkimuksen tulokset vuodelta 2022 ovat mittaushistoriamme korkeimmat. Tulokset ylittävät suomalaisen asiantuntijanormin kaikilla tutkimuksen mittareilla.

- Viisi vuotta Suomen innostavimpien työpaikkojen joukossa on upea juttu. Kiitos jokaiselle varmalaiselle viime vuodesta ja osallistumisesta työkulttuurimme kehittämiseen. Vastausprosenttimme oli jälleen korkea, 90 prosenttia, mikä kertoo varmalaisten aktiivisuudesta ja halusta vaikuttaa, kiittää Varman Ihmiset, viestintä ja kehittäminen -toiminnon johtaja Katri Viippola.

Vahvuutemme henkilöstötutkimuksen tulosten mukaan liittyvät erityisesti johtamis- ja toimintakulttuuriin. Yhteistyön ja yhteisöllisyyden kokemukset hybridityössä ovat parantuneet selvästi vuodentakaisesta ja ovat erittäin korkealla tasolla. Tämä viestii onnistuneista ja vakiintuneista joustavan työn käytänteistä.

- Iloitsen, että olemme pystyneet parantamaan hyvää yhteishenkeämme myös nyt kun työskentelemme hybridimallissa, eli osin toimistolla ja osin erilaisilla etätoimistoilla. Mittaushistorian parhaissa tuloksissa näkyy jokaisen varmalaisen panos ja kokemus arjen sujuvuudesta. Näiden tulosten pohjalta on hyvä jatkaa kehittämistyötä, Viippola sanoo.

Suomen innostavimmat työpaikat on Eezy Flown jakama tunnustus. Tunnustuksen saavat suomalaisorganisaatiot, jotka yltävät parhaisiin tuloksiin Eezy Flown toteuttamassa PeoplePower-henkilöstötutkimuksessa. Tutkimus toteutetaan vuosittain sadoille suomalaisorganisaatioille.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä