Varman vuokra-asuntojen kiinteistöjohtamisen kumppaniksi Colliers

Työeläkeyhtiö Varman vuokra-asuntojen kiinteistömanageerauksesta vastaavana yhtiönä aloittaa Colliers heinäkuun alusta lähtien. Se saa vastattavakseen Varman koko vuokra-asuntokannan eli noin 4 300 asuntoa.

Työeläkeyhtiö Varma ja Colliers ovat solmineet kiinteistöjohtamisen sopimuksen, joka kattaa Varman asuntoportfolion kohteiden teknisen ja kaupallisen johtamisen sekä vastuullisuusjohtamisen. Laajaan kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa isännöinti, asiakaspalvelu, vuokraustoiminta ja kiinteistöjen ylläpito. Sopimuksen kautta Colliersille siirtyy johdettavakseen noin 60 asuinkohdetta, mikä kattaa noin 240 000 neliömetriä huoneistoalaa.

– Colliersin valintaan johtivat heidän asiakaslähtöisyytensä, kattavat palvelusisällöt ja into toimintansa kehittämiseen. Varmalla on tahtotila vahvistaa kohteidensa vastuullisuusjohtamista, sekä varmistaa tuotot tulevissa markkinatilanteissa aktiivisella teknisellä ja kaupallisella kiinteistöjohtamisella. Kumppanuus on todella tärkeä Varmalle, ja Colliersin joustava ja ammattitaitoinen ote sekä valmius panostaa palveluihinsa luovat hyvän pohjan toimivalle kumppanuudelle, Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola sanoo.

Varman asuntosalkun vuokra-asunnoista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja sen lähikaupungeissa sekä Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Jyväskylässä. 

Varman asuntosalkku kasvattaa merkittävästi Colliersin manageerauksessa olevien asuntokohteiden määrää ja vaikuttaa positiivisesti Colliersin liiketoimintaan. Colliers hallinnoi yhteensä yli 1700 kiinteistöä ja 6,2 miljoonaa neliömetriä.     

– Meille on iso kunnia päästä vastaamaan Varman asuntoportfolion kiinteistöjohtamisesta. Colliers on investoinut viime vuosina merkittävästi kiinteistöjen tiedolla johtamiseen, palveluinfrastruktuuriin, vuokralaiskokemukseen ja vastuullisuusjohtamiseen, mikä näkyy kohteiden kohonneina käyttöasteina, energiatehokkuutena ja asiakastyytyväisyytenä. Pitkäaikainen kokemuksemme kiinteistöjohtamisesta yhdistettynä aktiiviseen kehitystyöhömme tarjoavat erinomaiset lähtökohdat Varman asuntosalkun menestyksekkäälle johtamiselle, toteaa Colliers Asunnot -liiketoimintayksikön johtaja Patrick Ghraizi.

Lisätietoja: 

Sarianna Sipola, asuntosijoituspäällikkö, Varma, sarianna.sipola(at)varma.fi, puh.  +358 40 517 5937

Patrick Ghraizi, Vice President, Colliers,  patrick.ghraizi(at)colliers.com, puh.  +358 40 635 3437

Marjut Tervola, viestintäpäällikkö, Varma, marjut.tervola(at)varma.fi, puh. +358 45 673 0120  

Voisit olla kiinnostunut myös näistä