Oili Alatorvinen ja Sanna Salminen on nimitetty palvelujohtajiksi Varman työkykypalveluihin

Varman työkykypalveluissa aloittaa kaksi uutta palvelujohtajaa. Oili Alatorvisen vastuulle tulee työkykyjohtamisen palvelut ja Sanna Salmisen vastuulle ammatillisen kuntoutuksen palvelut ja työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisutoiminta.

Oili Alatorvinen (KTM) on nimitetty palvelujohtajaksi Varman työkykypalveluihin 11.12.2023 alkaen. Tehtävässään hän vastaa Varman työkykyjohtamisen palveluista yritysasiakkaille. Oili Alatorvinen on aiemmin työskennellyt palvelujohtajana Coronariassa sekä liiketoimintajohtajana Vervessä.

Oili Alatorvinen

Sanna Salminen (sosionomi, YAMK) on nimitetty palvelujohtajaksi Varman työkykypalveluihin 1.1.2024 alkaen. Tehtävässään hän vastaa ammatillisen kuntoutuksen palveluista ja työkyvyttömyyseläkkeiden ratkaisutoiminasta. Sanna Salminen siirtyy Varmaan Spring House Oy:stä, jossa hän on työskennellyt liiketoimintajohtajana vastaten työkyky- ja täsmätyöllistämisen palveluista. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa asiakkuusjohtajana Baronassa ja Opteamissa sekä vakuutuspalvelujohtajana Eterassa.

Sanna Salminen

– Olen innostunut, kun saamme Oilin ja Sannan osaamisen ja kokemuksen mukaan toteuttamaan ja kehittämään Varman työkykypalveluja. Työelämän, teknologian ja yhteiskunnan muutos muuttaa monin tavoin työkyvyttömyysriskejä. Haluamme näissä olosuhteissa olla asiakkaillemme vaikuttavin kumppani työkyvyn kehittämiseen, sanoo Varman työkykypalveluista vastaava johtaja Pauli Forma.

– On ilo liittyä mukaan tekemään työtä kestävän työelämän puolesta yhdessä Varman osaavien ammattilaisten kanssa. Työpaikoilla muutos on jatkuvaa, ja se ei aina ole helppoa työntekijän työkyvyn kannalta. On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaisille työpaikoille tietoa, tukea ja välineitä työkykyjohtamiseen, Oili Alatorvinen sanoo.

– Varmassa tehdään yhteiskunnan, yritysten ja yksilöiden kannalta merkityksellistä ja tärkeää työtä. Arvostan kovasti varmalaisten osaamista työelämän näköalapaikalla ja olen innoissani päästessäni mukaan toteuttamaan ja kehittämään Varman vaikuttavia työkykypalveluita, Sanna Salminen sanoo.

Oili Alatorvinen ja Sanna Salminen raportoivat Pauli Formalle.

Varman työkykypalvelut on asiakasyritystemme ja henkilöasiakkaidemme vahva kumppani työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyssä, työkyvyn tukemisessa ammatillisen kuntoutuksen keinoin sekä toimeentulon turvaamisessa silloin, kun työkyky on menetetty.

Yhteystiedot medialle

Pauli Forma

Johtaja, Työkykypalvelut

Hanna Leskelä

Viestintäpäällikkö

Varman hallinto, työkyvyttömyysriskin hallinta, eläkepalvelut, vastuullisuus

Voisit olla kiinnostunut myös näistä