Varma on Suomen innostavimpien työpaikkojen joukossa kuudetta vuotta peräkkäin – kiitos varmalaisille mittaushistorian parhaimmista henkilöstötutkimuksen tuloksista

Varma on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista nyt kuudetta vuotta peräkkäin. Henkilöstötutkimuksemme tulokset ovat koko mittaushistoriamme korkeimmat ja ylittävät selvästi suomalaisen työelämän normin. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus myönnetään työpaikoille, jotka menestyvät Eezy Flown tutkimuksessa parhaiten.

Varma on jälleen Suomen innostavimpien työpaikkojen joukossa. Mittaushistoriamme parhaimmat tulokset ja erittäin korkea vastausprosentti ilahduttavat ja viestivät varmalaisten aktiivisuudesta.

- Kiitos kaikkien aikojen parhaasta tuloksesta ihan jokaiselle varmalaiselle. On suuri ilo, että tulokset ovat edelleen parantuneet lähes jokaisessa yksikössämme. Varmalaisista 91,6 prosenttia vastasi tutkimukseen, mikä on kokoisessamme organisaatiossa upea lukema, kertoo Varman ihmisistä ja kehittämisestä vastaava johtaja Mikaela Öberg.

Verrattuna suomalaiseen työelämään ja asiantuntijanormiin Varman vahvuudeksi nousee erityisesti johtamis- ja toimintakulttuuri. Tutkimuksessa johtamis- ja toimintakulttuuri liittyy muun muassa siihen, miten yhtiössä kuullaan henkilöstöä ja toteutetaan muutoksia, palkitaan, luotetaan johtoon ja viestitään strategiasta sekä siihen, miten yhteistyö ja päätöksenteko sujuvat ja millaiset edellytykset työhyvinvoinnille on. Johtamis- ja toimintakulttuuri on ollut yksi vahvuuksistamme myös aikaisempina vuosina. Tutkimuksen avoimessa palautteessa varmalaiset kiittävät eniten etä- ja hybridityön käytäntöjä, jotka mahdollistavat työn ja muun elämän joustavan yhteensovittamisen.

- Työkulttuurin kehittämisen eteen on tehty töitä usean vuoden ajan yhdessä eri talon toimintojen kanssa, ja on hienoa huomata, että pitkäjänteinen työ tuottaa tulosta. Työkulttuurimme ydin rakentuu vahvasti toistemme arvostamiseen ja kiteytyy ajatukseen: Olet parhaimmillasi omana itsenäsi. Erityisen iloinen olen siitä, että varmalaisten kokemus yhteistyön toimivuudesta on parantunut. Näistä lähtökohdista on hienoa jatkaa työkulttuurimme kehittämistä, Öberg kertoo.

Eezy Flow jakaa Innostavimmat työpaikat -tunnustuksen vuosittain suomalaisorganisaatioille. Tunnustuksen saavat työpaikat, joilla on parhaat tulokset PeoplePower-henkilöstötutkimuksessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä