Tutustu varmalaisiin

Varmalaiset ovat monipuolinen joukko persoonallisia ammattilaisia ja uskomme, että paras työyhteisö syntyy tunteesta, että töissä voi olla oma itsensä. Voisimmeko olla sopiva työyhteisö myös sinulle? Tutustu alta varmalaisten, kenties tulevien työkavereidesi, urapolkuihin sekä heidän ajatuksiinsa työkulttuurimme kulmakivestä.

Olet parhaimmillasi omana itsenäsi – Mitä varmalaiset ajattelevat?

Varman työkulttuurin ydin tiivistyy lauseeseen Olet parhaimmillasi omana itsenäsi. Videoilla varmalaiset kertovat, mitä lause heille merkitsee ja kuinka se näkyy heidän työarjessaan.

Mikä saa sinut kukoistamaan?

Meille Varmassa on tärkeää, että jokainen varmalainen voi tehdä työtä omana itsenään ja kokea arvostusta ja innostusta tekemästään työstä. Olemme ylpeitä tästä työkulttuurimme kulmakivestä ja haluammekin kertoa siitä kaikille myös Varman ulkopuolella. Tätä viestiämme tukemaan teimme myös muutaman videon. Näillä videoilla ei esiinny oikeita varmalaisia, mutta jokaisen hahmon ja tarinan takaa löytyy innoittajana toiminut todellinen varmalainen. Yllä olevissa videoissa löytyy ajatuksia aiheesta myös varmalaisten sanoittamana.

Voisiko tässä olla tulevia työkavereitasi?

Videoilla varmalaiset kertovat työstään ja ajatuksia Varman työkulttuurista. Lue alta myös uratarinat, joista selviää, millaisten polkujen kautta varmalaiset ovat päätyneet nykyisiin tehtäviinsä.