Työkulttuurimme

Meillä olet parhaimmillasi omana itsenäsi. Tästä työkulttuurimme kulmakivestä olemme ylpeitä ja sitä vaalimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehtiessamme.

Työnantajalupauksemme

Tuemme työntekijöitämme työelämän muutoksessa

Kannustamme osaamisen kehittämiseen. Sparrailu ja osaamisen jakaminen on osa arkeamme, ja kokeilemme rohkeasti ja ketterästi uutta.

Pidämme huolta toisistamme

Tarjoamme varmalaisille mm. lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä kuntosalin. Henkilöstökerhomme järjestää tapahtumia. Teemme töitä joustavasti siellä, missä parhaiten syntyy tulosta. Pystyt siis sovittamaan hyvin yhteen työn ja vapaa-ajan.

Meillä teet merkityksellistä työtä

Hoidamme yhteiskunnallisesti merkittävää tehtävää: huolehdimme eläketurvasta. Meillä pystyt vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja Varman toiminnan kehittämiseen.

Esihenkilö kannustaa ja mahdollistaa

Luottamus, säännölliset keskustelut ja selkeät tavoitteet edistävät työntekoasi. Esihenkilö tukee kehittymistä ja yhdessäohjautuvuutta.

Meillä voit olla oma itsesi

Olemme yhdenvertainen ja syrjimätön työpaikka. Edistämme monimuotoisuutta ja inkluusiota. Turvallisessa ympäristössä voit tuoda koko potentiaalisi esiin.

Sinua odottaa energinen ja iloinen työyhteisö

Meillä tehdään töitä ilolla ja intohimolla. Yhteistyö energisten ja osaavien kollegoiden kanssa varmistaa parhaat tulokset.

Arvomme

Meille on tärkeää, että jokainen varmalainen voi olla töissä oma itsensä.

Työtämme ohjaavat arvot ovat rohkeasti, luotettavasti, kestävästi, ilolla ja intohimolla.

  • Rohkeasti: Uskallamme tehdä asioita uusilla tavoilla yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rohkeutemme syntyy luottamuksesta, yhteistyöstä ja vahvasta osaamisesta.
  • Luotettavasti: Toimimme avoimesti ja suoraselkäisesti. Pidämme asiakkaille, kumppaneille ja toisillemme antamamme lupaukset.
  • Kestävästi: Kehitämme jatkuvasti vastuullisia toimintatapojamme. Meille kestävyys tarkoittaa pitkäjänteisiä valintoja eläkkeiden turvaamiseksi ja toiminnan tehostamiseksi.
  • Teemme työtä ja toteutamme arvoja arjessa ilolla ja intohimolla.

Varmalaisten ajatuksia työkulttuuristamme

Joukko varmalaisia kertoi ajatuksiaan siitä, mitä Olet parhaimmillasi omana itsenäsi -lause heille työssään merkitsee ja kuinka se näyttäytyy heidän työarjessaan.