Raakaa puhetta yrittäjyydestä – Jakso 1: Uskallatko luottaa unelmaan?

Ina Mikkola
Mistä tietää, että oma idea on tarpeeksi hyvä toteutettavaksi? Mitä kaikkea kannattaa selvittää ennen yrityksen perustamista, vai pitäisikö vain hypätä pää edellä tuntemattomaan? Yrityksen perustamiseen tarvitaan paljon muutakin kuin paperitöitä ja intohimoa – mutta mitä?

Raakaa puhetta yrittäjyydestä -podcastin ensimmäisessä jaksossa yrityksen perustamisesta keskustelevat toimittaja Ina Mikkolan kanssa Kolmen Kaverin
Jäätelön perustaja ja toimitusjohtaja Heikki Huotari ja Varman
myyntijohtaja Katri Priimägi.

Kuuntele jakso alla tai Spotifyssa, Acastissa, Youtubessa, Apple Podcastissa tai Soundcloudissa.

Haaveiletko yrityksen perustamisesta? Tutustu myös näihin!

Tänä vuonna kuullaan raakaa puhetta yrittäjyydestä

Raakaa puhetta yrittäjyydestä on Varman podcast, joka pureutuu yrittäjän elämään sen rosoineen ja ruusuineen. Vierailevat yrittäjät ja asiantuntijat keskustelevat toimittaja Ina Mikkolan johdolla yrittäjyydestä muun muassa kasvun, tasa-arvon, ilmastokriisin ja konkurssin näkökulmista.

Jos pohdit, onko sinusta yrittäjäksi, mietit, miten kasvuyritystä luotsataan tai olet vain kiinnostunut toinen toistaan vaikuttavammista yritystarinoista, tämä podcast on juuri sinulle.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Youtubessa

Kuuntele Acastissa

Kuuntele Soundcloudissa

Kuuntele Apple Podcastissa

Hyödynnä maksuton yrittäjäkurssimme ja onnistu yrittäjänä

Haaveiletko ensimmäisen yrityksen perustamisesta? Tai oletko kenties juuri perustanut yrityksen? Haluamme yhdessä kumppaniemme Ifin ja Nordean kanssa tukea sinua tällä uudella ja jännittävällä polulla. Siksi kehitimme aloittaville yrittäjille ja yrittäjyyttä pohtiville Onnistu yrittäjänä -kurssin.

Kurssilla opit esimerkiksi yrittäjyyden eri muodoista, yrittäjän tuista, vakuutuksista ja pankkiasioista, liiketoimintasuunnitelman teosta ja oman työkykysi ylläpidosta. Saat tämän mittavan tietopaketin itsellesi täysin maksutta!

Tilaa maksuton yrittäjäkurssi itsellesi täältä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä