Varma tarjoaa eläkevakuutuksia uudessa yrittäjien verkkokaupassa

Varma ja ilona.works aloittavat eläkevakuutusten tarjoamisen ilona.worksin yrittäjien verkkokaupassa. Verkkokauppa sisältää kuluttajille suunnatuista verkkokaupoista tutut ominaisuudet, kuten ostamista helpottavat laskurit sekä mahdollisuuden vertailla palveluita ja ostaa ne heti verkosta.

ilona.worksin toukokuussa lanseeraama verkkokauppa on erityisesti yrittäjille ja pienyrityksille suunnattu palvelu, jossa myydään tärkeitä liiketoimintaan liittyviä tukipalveluita, kuten eläke- ja vahinkovakuutuksia, puhelinliittymiä, työterveys-, kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita sekä paljon muita palveluita.

– Olemme iloisia saadessamme aloittaa yhteistyön ilona.worksin kanssa. Uskomme vahvasti Varman omaan kokonaisuuteen ja haluamme tuoda sen läpinäkyvästi vertailtavaksi ja helposti ostettavaksi. Panostamme vahvasti yrittäjyyden tukemiseen sekä vastuulliseen toimintaan ja eläkevakuutuksien tuominen avoimesti yrittäjille suunnattuun verkkokauppaan kertoo hyvin tätä viestiä, iloitsee Varman pienyritysasiakkaista vastaava johtaja Ilari Abdeen.

 


ilona.worksin toimitusjohtaja Juhana Gyllenbögel ja Varman pienyritysasiakkaista vastaava johtaja Ilari Abdeen haluavat tarjota yrittäjille helposti vertailtavia ja ostettavia palveluita. Varma tuo verkkokauppaan eläkevakuutukset.

ilona.works-verkkokaupassa palveluntarjoajat kertovat itse selkeästi, mikä on palvelun sisältö ja hinta, mitkä ovat heidän arvonsa toiminnassaan sekä mikä on heidän asiakaslupauksensa loppuasiakkaalle.

– Verkkokauppamme mullistaa tavan, miten yrittäjät voivat ostaa liiketoimintaan liittyviä tukipalveluita helposti ja nopeasti verkosta. Meille tärkeät asiat avoimuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus näkyvät siinä, miten verkkokauppamme on rakennettu ja miten se palvelee loppuasiakasta, eli yrittäjää. On ilo todeta, että työeläkeyhtiö Varma jakaa kanssamme samat ajatukset yrittäjien palvelemisesta. Jatkossa yrittäjien verkkokaupastamme on mahdollisuus ottaa työeläkeyhtiön Varman eläkevakuutukset, sanoo ilona.worksin toimitusjohtaja Juhana Gyllenbögel.

Miksi Varma? Maksamme asiakkaillemme toimialan parhaat maksualennukset

Varman verkkosivuilla ja asiakaspalvelussa on jatkossakin mahdollista ottaa työeläkevakuutuksia. Palvelemme arkisin kello 8-17 puhelimitse numerossa 010 192 100 tai Varma.fi:n sivun chatissa. Kesäajan 3.6. – 9.8. palvelemme puhelimitse arkisin kello 8-16.

ilona.works - Yrittäjien verkkokauppa

ilona.works - Yrittäjien verkkokauppa toimii alustana sekä liiketoiminnan tukipalveluiden ostajille että myyjille. ilona.works tuo yrittäjille ja pienyrityksille mahdollisuuden vertailla ja ostaa palveluita kätevästi verkosta, ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokaupassa yrittäjä voi itse vertailla palveluntarjoajia ja heidän palveluitaan ja ostaa ne heti verkosta.

Verkkokauppa on julkaistu toukokuussa 2019 ja uusia tuotekategorioita sekä palvelukokonaisuuksia lisätään säännöllisesti. Yhtiö on perustettu vuonna 2017 ja se on suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin. Lisätietoja palveluista ja yhtiöstä: www.ilona.works

Voisit olla kiinnostunut myös näistä