Varman asiakkaille parhaat asiakashyvitykset jo 12 vuoden ajan

Varman asiakashyvitykset ovat olleet korkeimmat jo vuodesta 2007. Asiakkaillemme se tarkoittaa pienempiä vakuutusmaksuja. Asiakkaamme hyötyvät Varman vakavaraisuudesta ja tehokkuudesta heti asiakkuuden alusta alkaen. 

Varman asiakashyvitykset ovat olleet korkeimmat jo vuodesta 2007.

– Asiakkaalle palautettava rahasumma muuttuu vuosittain, mutta Varman vahva vakavaraisuus ja tehokkuus luovat hyvät edellytykset maksaa parhaat asiakashyvitykset myös tulevaisuudessa. Asiakkaillemme se tarkoittaa pienempiä vakuutusmaksuja, kertoo vakuutustekniikan johtaja Ritva Tarkiainen. 

Edeltävältä vuodelta kertynyt asiakashyvitys lasketaan alkuvuonna Varman tilinpäätöksen valmistuttua. Asiakashyvitys palautetaan kertaluonteisesti asiakkaan seuraavassa vakuutusmaksulaskussa, ja se on mahdollista saada myös tilille asiakkaan niin toivoessa.

Vuodelta 2018 kertyneet asiakashyvitykset maksettiin kesäkuussa, ja ne näkyvät kirjautumalla Varman asiointipalveluun osoitteessa www.varma.fi 

Asiakashyvityksiä heti asiakkuuden alusta

Kaikki Varmasta TyEL-vakuutuksen ottaneet ja Varmaan siirtyneet asiakkaat hyötyvät Varman vakavaraisuudesta ja tehokkuudesta heti asiakkuuden alusta alkaen. Ensimmäiseltä vuodelta kertyvät asiakashyvitykset palautetaan seuraavan vuoden keväällä maksun alennuksina.

Pitkäaikaisesta asiakkuudesta palkitaan

Vuonna 2018 siirryttiin asiakashyvitysten jakamisessa yhtiökohtaisiin perusteisiin. Nämä koskivat ensimmäisen kerran asiakashyvityksiä, jotka maksettiin vuonna 2019. Varman asiakashyvitykset jaetaan asiakkaille TyEL-palkkojen ja vakuutusmaksuista kertyneiden rahastojen suhteessa.

– Varma palkitsee siis pitkäaikaisesta asiakkuudesta parempina asiakashyvityksinä eli pienempinä vakuutusmaksuina, Tarkiainen tiivistää. 

Tarvitsetko lisätietoa TyEL-vakuuttamisesta? Haluatko Varman asiakkaaksi? Tavoitat meidät puhelimitse p. 010 192 100 ja chatissa arkisin kello 8–17. Kirjaudu asiointipalveluumme osoitteessa varma.fi

Lue lisää Varmasta parhaat asiakashyvitykset

Asiakashyvitykset alentavat TyEL-vakuutusmaksuja

  • Asiakashyvitykset ovat seuraavan vuoden TyEL-vakuutusmaksuihin annettavia alennuksia.
  • Asiakashyvityksinä jaettavaan määrään vaikuttavat työeläkeyhtiön vakavaraisuus ja toiminnan tehokkuudesta kertyvät hoitokustannussäästöt kokonaisuudessaan.
  • Jaettava kokonaismäärä määräytyy samoin kaikissa työeläkeyhtiöissä. Yhtiökohtaiset perusteet määrittävät sen, miten rahat jakautuvat asiakkaiden kesken.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä