Yritysasiakkaiden työkyvyttömyysriskin hallinnan palvelut uudistuivat

Varma on uudistanut yritysasiakkaille tarkoitetut työkyvyttömyysriskin hallinnan palvelut. Toimme kaikki työkalut ja toimenpiteet, joilla autamme asiakkaitamme työkyvyttömyysriskin hallinnassa, samaan yhtenäiseen valikoimaan.

–Muuttuva työelämä vaatii myös työkykyjohtamiselta uutta otetta. Uusien digitaalisten palvelujemme sekä datan ja analytiikan avulla asiakkaillamme on entistäkin paremmat välineet kestävän työkyvyn johtamiselle, työkykypalveluista vastaava johtaja Pauli Forma kertoo.

Uudessa palveluvalikoimassa työkykyjohtamisen sekä kuntoutuksen ja työkyvyttömyyseläkkeen palvelut on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa on neljä osa-aluetta: ymmärrä, tunne, herkisty ja tue.

Palveluvalikoima.PNG

Palveluvalikoima ja sen tapa puhua työkyvystä perustuu Varman työkykysykli-ajatteluun.

–Työkykysyklillä tarkoitamme työkyvyn yksilöllistä ja yhteisöllistä vaihtelua suhteessa työn kehitykseen. Työkyky säilyy, kun työn kehitys on linjassa yksilön ammatillisen kehityksen ja voimavarojen kanssa. Työkyvyn kannalta kriittisiä ovat vaiheet, joissa työn kehitys erkaantuu yksilön ammatillisesta kehityksestä tai voimavaroista, Pauli Forma sanoo.

Lue lisää Pauli Forman blogista: Työkykyjohtaminen jättää taylorismin taakseen

Tutustu palveluihin ja työkaluihin Työkykyjohtamisen tietopalvelussa ja verkko-oppimisympäristö Varma Akatemiassa.

 

Blogi
Työkykyjohtaminen jättää taylorismin taakseen
työkykyjohtaminen 14.09.2020

Voisit olla kiinnostunut myös näistä