Varma Asiointi on nopein kanava vakuutusasioiden hoitamiseen etenkin asiakaspalvelun ruuhkatilanteissa

Asiakkaamme ovat viime aikoina ottaneen tavallista enemmän yhteyttä asiakaspalveluumme. Etenkin YEL-työtulon määrittämiseen liittyvät puhelut ovat pidentäneet palvelumme jonotusaikoja. Myös muissa kanavissa vastauksen saamiseen on saattanut vierähtää tavallista pidempi aika. Nopein keino monen YEL- ja TyEL-vakuuttamiseen liittyvän asian hoitamiseen on sähköinen asiointipalvelumme Varma Asiointi.

Palvelemme jokaista asiakastamme mahdollisimman nopeasti ja teemme parhaamme asiakaspalvelumme vastausaikojen palauttamiseksi normaalille tasolle.

Uutisen tiedot jonotusajoista on päivitetty 4.5.2023

Puhelinpalvelu ja takaisinsoitto

Puhelinpalvelussamme on käytössä takaisinsoittopalvelu. Käsittelemme soittopyynnöt niiden saapumisjärjestyksessä, joten kun olet jättänyt soittopyynnön, soitamme sinulle takaisin niin pian kuin mahdollista.

Huomaathan, että yksi takaisinsoittopyyntö riittää.

Itsepalvelu Varma Asioinnissa

Moni YEL- ja TyEL-vakuuttamiseen liittyvä asia hoituu nopeimmin itsepalveluna sähköisessä asiointipalvelussamme. Voit kirjautua asiointipalveluun sivuston ylälaidassa olevan ”Kirjaudu”-painikkeen kautta.

Varma Asioinnin kautta voit esimerkiksi hakea muutosta YEL-työtuloosi, tarkastella laskujasi, hakea laskulle maksuaikaa, hakea maksutodistuksen, arvioida tulevaa TyEL-maksua ennustepalvelussa ja koota tiedot tilinpäätöstä varten sekä lähettää asiantuntijoillemme viestejä tietoturvallisesti.

Huomaathan, että asiointipalvelun kautta lähetettyjen viestien käsittelyssä on ruuhkaa ja vastauksen saamiseen saattaa mennä muutama päivä. Jos asiasi on kiireellinen etkä saa sitä hoidettua itse Varma Asioinnissa, suosittelemme viestin sijaan jättämään takaisinsoittopyynnön puhelinpalvelussamme 010 192 100.

Siirry Varma Asiointiin

Vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Vastauksia useimmin kysyttyihin YEL-työtulon tarkistamista koskeviin kysymyksiin löydät kokoamastamme kysymys-vastauspankista.

Tutustu YEL-työtulon tarkistamista koskeviin kysymyksiin ja vastauksiin

Vastauksia muihin usein kysyttyihin kysymyksiin löydät sivustomme Ota yhteyttä -osiosta.

Ota yhteyttä – yrittäjä

Ota yhteyttä – työnantaja

Ota yhteyttä – henkilöasiakas

Voisit olla kiinnostunut myös näistä