Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Vastaamme viesteihin ja puheluihin niiden saapumisjärjestyksessä. Lue lisää palveluajoista ja asiointitavoista. Olemme myös koostaneet yhteen vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Hoidat vakuutusasiasi nopeimmin Varma Asioinnissa. Palvelussa voit esimerkiksi tarkastella laskujasi, hakea maksuaikaa tai maksutodistuksen sekä arvioida tulevaa TyEL-maksua ennustepalvelussa ja koota tiedot tilinpäätöstä varten.

Aina helppoa ja asiantuntevaa palvelua

Saat meiltä tilanteeseesi sopivaa, henkilökohtaista palvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Helppokäyttöisessä Varma Asioinnissa voit hoitaa asiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tuemme sinua työelämän muuttuvissa ja yllättävissä käänteissä, olipa kyse sitten sairastumisesta tai joustavien maksuaikajärjestelyjen tarpeesta. Klikkaa alta tilanteeseesi sopivaa kysymystä, niin saat tarkempia ohjeita.

Ota meihin yhteyttä

Hoida TyEL-asiasi verkossa

Asiointipalvelussamme voit mm.

  • lähettää meille viestejä ja liitteitä suojatussa yhteydessä
  • tarkastella laskuja ja laskuerittelyjä
  • hakea maksuaikaa laskulle
  • ilmoittaa tilinumeron
  • päivittää osoite- ja laskutustietoja.
Kirjaudu Varma Asiointiin

Puhelin ja chat

TyEL- ja YEL-vakuutusasiat

010 192 100

Palvelemme vakuutusasioissa puhelimessa ja chatissa maanantaista perjantaihin kello 8–17. Puhelinpalvelussa voit jättää myös takaisinsoittopyynnön.

Yrityksesi kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkeasiat

010 192 065

Työkykyasiantuntijamme neuvovat sinua yrityksesi henkilöstön työkykyhaasteissa sekä kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkeasioissa arkisin klo 9–15.