Asiakaspalvelumme on valitettavasti ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa! Vastaamme viesteihin ja puheluihin saapumisjärjestyksessä. Puhelinpalvelussa on käytössä takaisinsoitto.

Voit hoitaa vakuutusasiasi Varma Asioinnissa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelussa voit esimerkiksi tarkastella laskuja sekä hakea maksuaikaa ja maksutodistuksen. Lisäksi voit arvioida tulevaa TyEL-maksua ennustepalvelussa ja koota tiedot tilinpäätöstä varten.

Aina helppoa ja asiantuntevaa palvelua

Saat meiltä tilanteeseesi sopivaa, henkilökohtaista palvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Helppokäyttöisessä Varma Asioinnissa voit hoitaa asiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tuemme sinua elämän ja yrityksesi muuttuvissa ja yllättävissä käänteissä, olipa kyse sitten perheenlisäyksestä, sairastumisesta tai joustavien maksuaikajärjestelyjen tarpeesta. Klikkaa alta tilanteeseesi sopivaa kysymystä, niin saat tarkempia ohjeita.

Ota meihin yhteyttä

Hoida YEL-asiasi verkossa

Asiointipalvelussamme voit mm.

  • lähettää meille viestejä ja liitteitä suojatussa yhteydessä
  • tarkastella menneitä ja tulevia YEL-maksujasi
  • hakea maksuaikaa laskulle.

Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.

Kirjaudu Varma Asiointiin

Puhelin ja chat

TyEL- ja YEL-vakuutusasiat

010 192 100

Palvelemme vakuutusasioissa puhelimessa ja chatissa maanantaista perjantaihin kello 8–17. Puhelinpalvelussa voit jättää myös takaisinsoittopyynnön.

Yrityksesi kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkeasiat

010 192 065

Työkykyasiantuntijamme neuvovat sinua yrityksesi henkilöstön työkykyhaasteissa sekä kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkeasioissa arkisin klo 9–15.

Kesän asiakaspalveluajat

Huomioithan, että kesällä 27.6.–31.7. palvelemme TyEL- ja YEL-asioissa kello 8.00–16.00.