Opiskelijoille

Opiskelija- ja oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeä kanava tulevaisuuden tekijöihin. Olemme mukana rekrytointi- ja yhteistyötapaamisissa, käymme luennoilla kertomassa alan ajankohtaisia kuulumisia sekä jakamassa asiantuntemustamme. Olemme osallistuneet jo useana vuonna valtakunnallisiin etä- ja opeTET -tapahtumiin, jossa tavoitetaan yläkoululaisia, ammattiopiskelijoita sekä opettajia eri koulutustasoilta. Meihin voi myös olla yhteydessä, jos opiskeluryhmänne on kiinnostunut yritysvierailusta.

Kesätyö Varmassa

Haluamme tarjota uransa alkuvaiheessa oleville nuorille erinomaisen työelämäkokemuksen. Tunnustuksena siitä meidät valittiin vuoden 2023 vastuullisimmaksi kesätyönantajaksi suurten organisaatioiden kategoriassa Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa.

Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Haluamme rakentaa työelämään johtavia polkuja vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Toteutamme kesätyöhaun anonyymina rekrytointina.