Siirrä YEL-vakuutus

Yli 44 000 tulevaisuuden tekijää on valinnut Varman huolehtimaan eläketurvastaan. YEL-vakuutuksen siirtäminen Varmaan on helppoa:

  1. Täytä hakemus verkossa.
  2. Keskity töihisi, ja me hoidamme loput!

Haluatko apua vakuutuksen siirrossa? Täytämme hakemuksen muutamassa minuutissa kanssasi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miten voin siirtää YEL-vakuutuksen Varmaan?

Eläkeyhtiön vaihtaminen ja YEL-vakuutuksen siirtäminen Varmaan on helppoa! Täytä vain siirtohakemus ja hoidamme irtisanomisen puolestasi. Voit tehdä siirtohakemuksen helposti ja nopeasti verkossa. 

Siirrä YEL-vakuutuksesi Varmaan

Lue artikkelistamme, kuinka helposti voit siirtää YEL-vakuutuksesi Varmaan verkossa

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme ja tehdä hakemuksen myös puhelimitse 010 192 100.

Mitä vakuutuksen siirtämisestä on hyvä tietää?

YEL-vakuutuksen vaihtaminen toiseen eläkeyhtiöön on mahdollista, kun se on ollut voimassa nykyisessä yhtiössä vähintään yhden vuoden (12 kuukautta). Vakuutuksen voi siirtää neljä kertaa vuodessa. Siirtoajankohdat ovat: 1.1., 1.4., 1.7. ja 1.10.

Nykyinen YEL-vakuutus tulee irtisanoa nykyisestä eläkeyhtiöstä vähintään kolme kuukautta aiemmin. Irtisanominen tapahtuu tekemällä YEL-hakemus Varmaan. Siirtohakemuksen meille voi tehdä milloin vain.

Jos olet ottanut YEL-vakuutuksen toisesta eläkeyhtiöstä esimerkiksi 1.1.2023 alkaen, voit siirtyä Varman YEL-asiakkaaksi aikaisintaan 1.1.2024. Tee siirtohakemus Varmaan viimeistään 30.9.2023 täyttämällä sähköinen hakemus tai puhelimitse.

Me huolehdimme kaikesta muusta. Hoidamme irtisanomisen nykyiseen eläkeyhtiöön ja ilmoitamme sinulle, kun YEL-vakuutuksesi voimassaolo Varmassa alkaa. Muistathan, että eläkevakuutuksen siirto ei ole sidottu pankki- tai vahinkovakuutuskumppaneihin.

Siirrä YEL-vakuutuksesi Varmaan

Kolme hyvää syytä siirtää YEL-vakuutus Varmaan

1. Edistyksellinen digiasiointi

Voit hoitaa YEL-vakuutusasiasi kätevästi Varma Asioinnissa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

2. Huipputason asiakaspalvelu

Asiakkaidemme palkitsema asiakaspalvelu on helposti ulottuvillasi puhelimessa 010 192 100, chatissa tai Varma Asioinnissa.

3. Erittäin tehokas eläkeyhtiö

Varmassa YEL-maksusi ovat turvassa, sillä olemme vakavarainen ja erittäin tehokas työeläkeyhtiö. Voit luottaa eläkemaksusi meille, sillä me sijoitamme ne vastuullisesti ja tuottavasti.

Tutustu Varma Asiointiin