Raakaa puhetta yrittäjyydestä – Jakso 2: Kasvukipuja

Tilastojen valossa rahoituksen saanut kasvuyritys todennäköisemmin epäonnistuu kuin onnistuu. Mikä saa havittelemaan kasvua, ja miten kasvua rakennetaan? Entä mitä edes tarkoittavat kasvuyritys, bisnesenkeli tai listautumisanti?

Raakaa puhetta yrittäjyydestä -podcastin toisessa jaksossa kasvuyrityksen luotsaamisesta ja rahoittamisesta keskustelevat toimittaja Ina Mikkolan kanssa uudelleenkäytettävien take away -astioiden panttisysteemin kehitelleen kasvuyritys Kamupakin perustaja Iida Miettinen ja Finnish Business Angels Networkin toimitusjohtaja Aija Bärlund.

Kuuntele jakso alta tai Spotifyssa, Acastissa, Apple Podcastissa, Youtubessa tai Soundcloudissa.

Tavoitteletko kasvua? Lue nämä!

Tänä vuonna kuullaan raakaa puhetta yrittäjyydestä

Raakaa puhetta yrittäjyydestä on Varman podcast, joka pureutuu yrittäjän elämään sen rosoineen ja ruusuineen. Vierailevat yrittäjät ja asiantuntijat keskustelevat toimittaja Ina Mikkolan johdolla yrittäjyydestä muun muassa kasvun, tasa-arvon, ilmastokriisin ja konkurssin näkökulmista.

Jos pohdit, onko sinusta yrittäjäksi, mietit, miten kasvuyritystä luotsataan tai olet vain kiinnostunut toinen toistaan vaikuttavammista yritystarinoista, tämä podcast on juuri sinulle.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Youtubessa

Kuuntele Acastissa

Kuuntele Soundcloudissa

Kuuntele Apple Podcastissa

Artikkeli
Haaveissa isommat saappaat? Vinkit start up -yrityksen kasvuun ja rahoittamiseen
yrittäjyys 11.04.2022

Voisit olla kiinnostunut myös näistä