Kumppani, josta voit olla varma

Toteuttaaksesi unelmiasi yrittäjänä tarvitset luotettavan työeläkevakuuttajan, jolta saat tarpeidesi mukaista palvelua. Varman kumppanina keskityt olennaiseen, yrittämiseen.

Tummahiuksinen nainen pinkissä t-paidassa ja työhaalareissa ihailee maalaustyönsä jälkeä viivain ja lyijykynä kädessä, taustalla tikkaat ja maalipurkki sekä muita työkaluja.

Valitse Varma kumppaniksesi, kun haluat

1. Helppoa asiointia

Tarvitsit sitten YEL-vakuutuksen tai TyEL-vakuutuksen, otat vakuutuksen helposti verkossa. Jos olet vaihtamassa vakuuttajaa, hoidamme siirron puolestasi! Saat heti käyttöösi Varma Asioinnin, jossa voit hoitaa vakuutusasioitasi juuri silloin, kun haluat.

2. Yksilöllistä palvelua

Olemme täällä sinua varten. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle aina ystävällistä, tilanteeseesi sopivaa palvelua. Tavoitat asiakaspalvelumme niin puhelimessa, chatissa kuin Varma Asioinnissa.

3. Lisätä työhyvinvointia

Haluamme tukea jaksamistasi yrittäjän polulla. Asiakkaanamme työkykyasiantuntijamme ovat käytettävissä ja saat käyttöösi Varma Akatemia -oppimisympäristön, josta löytyy työkaluja työkyvyn ylläpitämiseen ja työkyvyn johtamisen oppimiseen.

4. Säästää rahaa

Varma on vakavaraisin työeläkeyhtiö. Erityisesti TyEL-asiakkaamme hyötyvät siitä reilujen asiakashyvitysten myötä. Asiakashyvitykset pienentävät TyEL-vakuutuksen kustannuksia!

5. Tehdä vastuullisen päätöksen

Varmalla on suuri vastuu huolehtia sinun ja mahdollisten työntekijöidesi sosiaaliturvasta. Tarjoamme asiakkaillemme yhdenvertaista, oikea-aikaista ja työeläkealan vastuullisinta palvelua. Rakennamme parempaa tulevaisuutta vastuullisuusohjelmamme avulla.

Tarvitsetko itsellesi YEL-vakuutuksen?

Tarvitset YEL-vakuutuksen, kun työskentelet yrittäjänä tai kevytyrittäjänä. Uutena yrittäjänä saat YEL-maksuista 22 prosentin alennuksen neljän ensimmäisen vuoden ajan!

Katso mitä tarjoamme YEL-asiakkaillemme

Tutustu Varman YEL-vakuutukseen

Tarvitsetko TyEL-vakuutuksen työntekijöillesi?

Kun palkkaat yritykseesi työntekijän, sinun täytyy ottaa TyEL-vakuutus. Vuonna 2024 TyEL-perusmaksu on 25,12 % työntekijöiden palkoista, ja siihen lisätään työeläkeyhtiökohtainen hoitokustannusmaksu. Työntekijä maksaa osan TyEL-maksusta.

 

Katso mitä saat TyEL-asiakkaanamme

Lue lisää palveluistamme työnantajille

Miksi valitsimme Varman kumppaniksi – Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Olemme kumppani, josta voit olla varma

TyEL- ja YEL-vakuutus on lakisääteinen osa yrittäjyyttä, mutta ei ole samantekevää, minkä työeläkeyhtiön valitset kumppaniksesi. Muuttuvassa maailmassa Varma on kumppani, jolta saat tukea kaikissa yrittäjyyden käänteissä ja juuri tarpeisiisi sopivaa palvelua.

Varman asiakkaana voit olla varma, että työeläkevakuuttaminen onnistuu helposti ja edullisesti. Voit keskittyä yrittäjän arjessa kaikista olennaisimpiin asioihin, kun me hoidamme niin YEL- kuin TyEL-vakuutuksesi kuntoon.