Vår kundtjänst är tyvärr belastad. Vi beklagar eventuella besvär! Vi svarar meddelanden och samtal i ordningen som de når oss.

Du kan ta hand om dina försäkringsärenden på Varma Onlinetjänst när det passar dig bäst. I onlinetjänsten kan du bl.a. ansöka om ändring av din FöPL-arbetsinkomst, granska tidigare och kommande FöPL-avgifter och be om mer betalningstid för fakturor. Logga in på tjänsten med dina personliga bankkoder.

Alltid enkel och kompetent service

Hos oss får du personlig service som lämpar sig för din situation oberoende av tid och plats. I den användarvänliga Varma Onlinetjänst kan du sköta dina ärenden när det passar dig bäst. Vi stöder dig och ditt företag vid föränderliga och oväntade händelser i livet, vare sig det är fråga om tillökning i familjen, insjuknande eller behovet av flexibla arrangemang som gäller betalningstid. Klicka på den fråga som passar din situation så får du närmare instruktioner.

Ta kontakt med oss

Sköt dina FöPL-ärenden på webben

I vår onlinetjänst kan du bl.a.

  • skicka meddelanden och bilagor till oss via en skyddad anslutning
  • granska tidigare och kommande FöPL-avgifter
  • be om mer betalningstid för fakturor.

Logga in på tjänsten med dina personliga bankkoder.

Logga in på Varma Onlinetjänst

Telefon och chatt

010 192 100

Vi betjänar dig i försäkringsärenden via telefon och i chatten från måndag till fredag klockan 8–16. I telefontjänsten kan du också lämna en återuppringningsförfrågan.

På samma numret, vardagar klockan 9–15, ger våra experter dig råd i frågor som gäller personalens arbetsförmåga, rehabilitering och arbetsoförmåga.