Tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja vastuullisuus

Vastuu varmalaisista tarkoittaa meille joustavaa ja modernia työkulttuuria, jatkuvaa osaamisen kehittämistä, kannustavaa palkitsemista, yhdenvertaista kohtelua ja työkyvystä huolehtimista.

Toimimme vastuullisesti

Tulevien sukupolvien asialla. Vastuullisella toiminnalla ja vahvalla vakavaraisuudella turvataan nykyiset ja tulevat eläkkeet. Varman vastuullisuustyössä keskitytään ilmastonmuutoksen hillintään ja hyvän työelämän kehittämiseen.

Vuoden 2023 vastuullisin kesätyöpaikka

Varma valittiin vuoden 2023 vastuullisimmaksi kesätyönantajaksi Oikotien Vastuullinen kesäduuni -tutkimuksessa suurten yritysten kategoriassa. Varma voitti myös Vuoden kesätyökäytäntö -kunniamaininnan anonyymista rekrytoinnistaan.

Edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden vaaliminen on tärkeä osa Varman vastuullisuutta. Varma on syrjinnästä vapaa työpaikka, jossa kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme arvostavasti. Uskomme, että kun voi olla töissä oma itsensä, pääsee paremmin hyödyntämään koko potentiaaliaan. Haluamme olla monimuotoinen ja erilaisuutta arvostava työpaikka.

Varma on Helsinki Priden kumppani

Vuonna 2023 Varma on jo viidettä vuotta Helsinki Priden virallinen kumppani. Uskomme, että kun voi olla töissä oma itsensä, pääsee paremmin hyödyntämään koko potentiaaliaan.

Olemme innostava työpaikka

Varma on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista kuudetta vuotta peräkkäin. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Eezy Flown henkilöstötutkimuksen.

Olemme yksi Suomen aktiivisimmista työpaikoista

Varma on saanut Suomen aktiivisin työpaikka -tunnustuksen. Tunnustus myönnetään työpaikoille, joissa henkilöstöliikunnalle on parhaimmat edellytykset.