Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Varma työnantajana

Jätä avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Varmassa, voit jättää meille avoimen hakemuksen ja CV:n. Tätä kautta voit hakea myös harjoittelupaikkaa tai mahdollisuutta tehdä opinnäytetyö meille. Avoimet hakemukset ovat voimassa puoli vuotta.

Hae avoimiin työpaikkoihimme aina erikseen ja jätä niihin oma hakemus.

Voit jättää meille myös videohakemuksen. Laita persoonasi peliin ja käy jättämässä videovastaukset esittämäämme kahteen kysymykseen.

 

Varmassa tehdään hyvää työtä

Työskentely Varmassa tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen työelämään. Varmalaiset tekevät yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelevat yli 300 000 eläkeläistä.

Henkilöstökysely kertoo, että Varmassa viihdytään. Osaavat asiantuntijamme kokevat tekevänsä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä.

Modernien sähköisten työvälineiden ansiosta joustotyön eri muodot ovat meillä arkipäivää. Meille on helppo tulla ja valoisista työtiloistamme aukeavat Helsingin huikeimmat maisemat. Toimistomme on osa WWF:n Green Office -verkostoa.

Varmalaisilla on käytössään kattavat työterveyspalvelut. Energiaa työpäivään saamme omasta henkilöstöravintolastamme. Kannustamme varmalaisia liikkumaan vapaa-ajalla, ja aktiivinen henkilöstökerhomme järjestää monenlaista tekemistä niin kulttuurin kuin liikunnankin ystäville.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Miten vastuullisuus näkyy työssämme?

Varma LinkedInissä

Seuraa Varmaa

{{getNewsBlockProperty(article, 'badgeText')}}

{{article.title}}