Teckna ArPL-försäkring

Som arbetsgivare tar du hand om det lagstadgade pensionsskyddet för dina arbetstagare med en ArPL-försäkring. Snabbast tecknar du en försäkring hos Varma på webben. Våra utmärkta kundåterbäringar sänker din ArPL-avgift. En ArPL-försäkring från Varma är ett förmånligt och säkert val. Vi är en partner till företag som bygger framtiden.

Teckna en ArPL-försäkring enkelt på webben

Det går snabbt att teckna en ArPL-försäkring. För försäkringsansökan behöver du bara:

  • 2–5 minuter
  • nätbankskoder eller Mobilcertifikat.

Om du redan har en ArPL-försäkring någon annanstans säger vi upp den åt dig.

Teckna en ArPL-försäkring

Du kan även teckna en försäkring per telefon

Du kan ringa vår vänliga kundtjänst så löser vi allt med din ArPL-försäkring. Ring oss på 010 192 100 så går vi igenom din situation tillsammans. Vi sköter allt som rör ArPL-försäkringen åt dig.

Du når vår kundtjänst från måndag till fredag klockan 8–16.

Betydande rabatt på försäkringsavgifterna hos Varma

Kundåterbäringar sänker ArPL-försäkringsavgiften. Kundåterbäringen är pengar som återbetalas till kunden. Varma är det mest solvent arbetspensionsbolaget och våra kundåterbäringar är därför bland de bästa i branschen.

Alla kunder som tecknat en ArPL-försäkring hos Varma drar nytta av kundåterbäringarna ända från kundrelationens början. Ju längre försäkringen är i kraft och ju mer lön som betalas ut, desto högre blir kundåterbäringen. Därför gynnas du av en långvarig kundrelation.

Teckna en ArPL-försäkring snabbt på webben

Smidig och tillförlitlig hantering av ArPL-ärenden som kund hos Varma

Som kund hos Varma kan du känna dig trygg med att dina ArPL-ärenden hanteras smidigt och tillförlitligt. Du kan fokusera på din egen verksamhet.

  • Varma Onlinetjänst erbjuder dig mångsidiga och användarvänliga verktyg som du kan använda när det passar dig bäst. Du kan bland annat kontrollera dina avgifter och löner, göra prognoser för avgifterna och skicka meddelanden till oss.
  • Vi finns där för dig vid alla förändringar du och ditt företag kan ställas inför, från sjukdomsfall till situationer där du behöver mer betalningstid. Kontakta vår kundtjänst för hjälp med din individuella situation.
  • Vår prisbelönta kundtjänst hjälper dig med allt som rör ArPL-försäkringar vardagar klockan 8–16 i chatten och per telefon på 010 192 100.

Teckna en ArPL-försäkring

Hjälp med utveckling av arbetshälsan

Som kund hos Varma får du tillgång till hälsofrämjande verktyg som gör verklig skillnad. Vi erbjuder mångsidiga kunskaps- och forskningsbaserade verktyg för hantering av arbetsoförmåga. Vi hjälper dig att ta hand om både dig själv och dina arbetstagare.

Våra digitala tjänster hjälper dig bland annat att identifiera typiska risker för arbetsoförmåga i din bransch. Du har dessutom tillgång till våra specialister på arbetsförmåga.

Teckna en ArPL-försäkring hos Varma enkelt på webben

Hjälp med att uträtta ärenden

Sköt dina ArPL-ärenden på webben

I vår onlinetjänst kan du bl.a.

  • granska ArPL-försäkringens fakturor och fakturaspecifikationer
  • granska inkomsten för olika arbetstagare
  • skicka meddelanden och bilagor till oss via en säker förbindelse
  • uppskatta ArPL-avgifter.
Logga in på Varma Onlinetjänst